Over mij

Noor Visser

Mijn carrière

Toen ik klaar was met school, had ik een paar jaar om na te denken over een carrière die me in staat zou stellen om mijn droom waar te maken. Ik ben nu 28 jaar en ben afgestudeerd aan de Dutch College of Applied Sciences. Deze blog is een nevenproject dat ik heb ontwikkeld sinds ik de school verliet in 2009. Het idee achter de blog is om mijn ervaringen te delen, ervaringen die ik heb opgedaan in mijn eigen leven en om andere mensen te helpen. Mijn hoop is om mensen te inspireren met mijn ervaringen en om mensen aan te moedigen om de droom aan te nemen om een eigen bedrijf te starten.

Ik ben een business consultant, ondernemer en ik ben gepassioneerd over het helpen van ondernemers en degenen die willen worden ondernemers hun droom te bereiken. Als ik klaar ben met school in december 2015 word ik 27 jaar oud. Voor mij is mijn droom om mijn eigen bedrijf van de grond te krijgen, de kost te verdienen en mijn leven te leiden zoals ik wil.

Ik heb veel ervaring omdat ik gebruikt om dilatators te maken, maar ik denk dat ik weet veel meer over dit onderwerp dan jij. Ik heb een aantal berichten over dilatators die ik heb geschreven over hier en daar in verschillende talen, maar u kijken op mijn meest recente Dilators en andere dilatatie Blog post op Dilation Dials die ook hier beschikbaar is.

De beste dilatators voor mij zijn degenen die me in staat stellen om meer dan een dilatator tegelijk te doen. Deze dilatators hebben de mogelijkheid om te worden gebruikt als dilatators, wat betekent dat ik ze kan gebruiken voor elke dag gebruik of als een noodsituatie dilatator om mijn leven te redden wanneer ik het het meest nodig heb. Dilatators kunnen worden gebruikt als dilatatie wijzerplaten, omdat ze ook dilatators.

Mijn vader zei altijd dat ik mijn dromen moest volgen en ervoor moest zorgen dat ik succes, want ik ben het slimste meisje in de wereld. Nou, hij had gelijk! Ik heb altijd geprobeerd te denken als een man en ik geloof dat mijn droom werkelijkheid is geworden.

Ik ben nu een professionele beautyblogger in de Nederlands/Deense/Belgische markt en ik doe ook webdesign en web development. Ik zou graag mijn kennis met jullie delen. Mijn persoonlijke stijl is ook vrij uniek. Ik hou van make-up en andere DIY projecten te doen, maar ik hou ook van fotoshoots te doen met mijn man en zoon. Als u geïnteresseerd bent, voel je vrij om contact met mij op via een van mijn sociale media profielen: Twitter en Facebook. Je me ook een bericht achterlaten op Google of op mijn blog. Mijn belangrijkste doel is om meer te leren over de wereld om me heen, waaronder mijn eigen schoonheid geheimen.