Is het kopen van dilatators de moeite waard?

Noor Visser

Ja! Het beste deel over het kopen van dilatators is dat je een hoge kwaliteit dilatator die alle juiste details heeft om het te laten duren voor jaren, waardoor het aantrekkelijker is voor degenen die andere soorten dilatators kopen. Als de dag komt, hoef je het water niet te gebruiken vanaf de eerste keer om het water in de fles te houden. In plaats daarvan laat je het gewoon een tijdje in de fles zitten en laat het dan volledig verdampen, voordat je het opnieuw gebruikt. En het zal het watersysteem niet meer verstoppen. Bekijk de Jvc Autoradio Bluetooth Instellen review. Dus de volgende keer dat je een nieuwe fles wilt maken, vul je hem gewoon bij met hetzelfde water! In feite betekent dit dat wanneer u dilatators koopt, u een efficiënte en duurzame oplossing voor drinkwater krijgt. En het beste is dat het betaalbaar is!

De volgende foto's laten zien hoe de fles eruit ziet, inclusief het filter en de beschermlaag:

In de volgende afbeelding ziet u het filter (groen):

De plastic fles heeft een speciale functie: U de spill guard op de bodem, die de bodem van de fles beschermt. Dit onderscheidt dit artikel sterk van artikelen zoals Review Babyfoon. Ik denk dat het heel belangrijk zou zijn in een fles die veel water bevat, zodat het hergebruikt kan worden. Zelfs Betonnen Paal Schutting kan een testrun zijn. De reden hiervoor is dat het plastic filter poreus is, en dus wanneer het wordt blootgesteld aan water, zal het vast komen te zitten aan het oppervlak, waar het schade kan veroorzaken en bacteriën kan laten groeien.

Dilator is gemaakt van een plastic. Echter, dit plastic is zeer poreus en heeft veel onzuiverheden in. Het plastic dat wordt gebruikt voor waterfiltratie heet polyethyleen. Het meest voorkomende type polymeer is polypropyleen, of PE. Wanneer u het koopt, wordt het gewoonlijk gesneden in stukken van verschillende grootte, zodat het in verschillende grootte voor gebruik in waterfiltratie kan worden verkocht. PE heeft een breed scala aan toepassingen, maar er zijn ook polycarbonaat, of PC, dat is de meer populaire en meest voorkomende filter in gebruik voor afwas. In dit artikel zullen we kijken naar PC als het van toepassing is op drinkwater.

Het pc-waterfilter.

De meeste pc-fabrikanten raden nu een minimum van 80 microgram per liter. Ik heb een aantal polypropyleenfilters getest, en ik ben tot de conclusie gekomen dat de resultaten niet significant waren en dat pc niet in drinkwater mag worden gebruikt. Echter, er zijn een aantal interessante experimenten die zijn uitgevoerd in de afgelopen jaren en hebben me doen besluiten dat sommige polypropyleen filters kunnen werken onder omstandigheden waar andere filters niet zijn. Hier zijn twee van deze experimenten: Een groep vrijwilligers dronk een glas gedestilleerd water, de andere groep dronk dezelfde hoeveelheid gedestilleerd water in een plastic fles. En dat is echt indrukwekkend, in vergelijking met dilatator vergelijk