contacteer mij

Noor Visser

Contactformulier

Ik ben altijd blij om te reageren op opmerkingen. Als je een goed idee hebt voor een nieuwe post, zou ik graag uw feedback te horen. Als u nieuw bent bij dilatators of net begonnen met hen, aarzel dan niet om te vragen. Mijn doel is om zowel nieuwe als oude gebruikers te helpen erachter te komen wat de beste dilatators zijn voor hun behoeften. Mijn mening is mijn eigen mening en mijn mening komt niet noodzakelijk overeen met de mening van mijn bedrijf, mijn werkgever, de werkgever van mijn werkgever of de werkgever van mijn werkgever.

Disclaimer

Deze blog bevat affiliate links, evenals inhoud die niet wordt gesponsord op enigerlei wijze. Ik ontvang compensatie als je klikt op links en dingen kopen van mijn blog, die helpt bij de oprichting van deze blog. Ik deel je gegevens niet met iemand buiten de Blogger-community, zelfs niet met mijn eigen, en ik ben niet verantwoordelijk voor alles wat je doet als gevolg.

Stuur me altijd een privébericht op Facebook, Twitter of een Google of YouTube-bericht. U ook vragen stellen in de opmerkingen sectie van een bericht. Ook u ook schrijven naar mij, en ik zal mijn best doen om u te beantwoorden. (Sorry voor mijn vreselijke Engels).

Als u mijn blog nuttig vindt en u uw steun wilt tonen, u mijn bericht delen of mij een tip hier achterlaten: En als je wilt doneren aan mijn zaak, ga dan naar mijn Paypal account. U ook een bijdrage leveren via een andere manier ook, ik vind het niet erg. Alvast bedankt voor uw hulp! Disclaimer: Dit bericht bevat affiliate links. Als u mijn links en producten te kopen, zal ik een kleine commissie te verdienen. Dit betekent dat ik in staat ben om hosting veroorloven, maar ik zal nooit uw informatie delen. Bedankt voor uw begrip. Openbaarmaking: Ik ben lid van een professionele groep die een gratis online cursus aanbiedt om uw bedrijf te helpen een solide relatie op te bouwen met uw publiek.

Openingstijden